Darius Rucker | Gira europea 2020 | 7 - 15 de març


Darius Rucker visita Europa en el seu tour mundial per presentar el seu darrer àlbum titulat When Was the Last Time (2017). De moment no sembla que tinguem la sort de poder-lo veure als Països Catalans, però sí que actuarà a un bon grapat de ciutats europees. Us deixem el llistat i les dates:

7 de març 2020:
C2C MUSIC FESTIVAL
BERLIN, GERMANY
TICKETS

8 de març 2020:
C2C MUSIC FESTIVAL
AMSTERDAM, NETHERLANDS
TICKETS

13 de març 2020:
C2C MUSIC FESTIVAL
DUBLIN, IRELAND
TICKETS

14 de març 2020:
C2C MUSIC FESTIVAL
LONDON, UK
TICKETS

15 de març 2020:
C2C MUSIC FESTIVAL
GLASGOW, UK

Darius Carlos "Hootie" Rucker, cantautor de música country i rock, nascut a Charlestone, Carolina del Sud, EUA, més conegut com Darius Rucker, va guanyar fama com a vocalista principal i guitarrista de la banda de rock Hootie &Amp; The Blowfish, amb la quan va guanyar un premi Grammy. El grup va publicar cinc àlbums d'estudi i Rucker era co-autor de la majoria de les cançons de la banda.

A partir d'aquí, va publicar un àlbum en solitari. Sis anys més tard, Rucker va signar amb Capitol Records a Nashville com a cantant de Country i va publicar l'àlbum Learn to Live aquest mateix any. El primer single de l'àlbum,"Don't Think I dont pensar-hi", va convertint-lo en el primer artista negre en arribar #1 després de Charley Pride en 1983. El 2009, es va convertir en el primer artista afroamericà a guanyar el Premi d'artista novell de l'Associació de músics de Country.


#europa

Comentaris